Workshop Molla Mills - Tæppe

Pris:
620,00 kr.

Mød Molla Mills til hendes hækleworkshop!

Kom til workshop med designer og forfatter Molla Mills også kendt som „Queen of Crochet“ og lær teknikken til mange af hendes ikoniske mønstre, når vi hækler Pallokas bobletæppet til gulvet fra Virkkuri 2. Molla vil guide dig gennem opskriften og undervise i, hvordan du hækler med flere farver til det grafiske mønster.

Er du passioneret hækler, så er det her din chance for at blive undervist af en af hækleverdnens helt store designere.

Med følgere over hele verden er Molla Mills en pioner inden for moderne hækling. Hun har genopfundet de grafiske sort/hvide mønstre, som er kendetegnende for mange af hendes designs. Molla Mills er forfatter til 4 bøger: Moderne Finsk Hækling, Virkkuri 2, Crochetterie og Virkkuri 4, som alle er en hyldest til det hæklede håndværk.

 

Til workshoppen samt hele lørdag d. 11/11 sparer du 20% når du køber Molla Mills' bøger + Liina og Lilli Tube Yarn, så vælger du at hækle det store tæppe får du selvfølgelig rabat på køb af mere garn til tæppet.

 

OM WORKSHOPPEN:

Dato: Lørdag d. 11. november fra 14.30-18.00

Workshoppen varer 3,5 time, og du får opskrift og undervisning i hvordan du hækler Pallokas tæppet til gulvet af Molla Mills. 
Du kan vælge enten at lave tæppet i samme størrelse som i bogen som er et langt gulvtæppe på 1x2,7 m, eller i en mindre version på 80x60cm, som fx er perfekt til badeværelset eller en lille gang.

I prisen er inkluderet materialer til den lille version af tæppet (1 ngl. Lilli tube yarn i undyed og 1 ngl. Lilli tube yarn i black).

Medbring selv hæklegrej og din favorithæklenål (str. 8, 9 eller 10 alt efter hvor fast du hækler). Der vil også være hæklenåle til låns til workshoppen.

Vi kontakter alle deltagere inden workshoppen for at høre til størrelse og om du vil hækle i sort/hvid eller anden farvekombination.

Der er kun 16 pladser på workshoppen og den foregår i butikken i Århus.

FORUDSÆTNINGER FOR DELTAGELSE:

  • Det er ikke en begynderworkshop, så du skal kunne hækle i forvejen for at deltage.
  • Du skal kunne minimum de basale masker og hækleteknikker. Hækling med flere farver lærer du på workshoppen.
  • Workshoppen afholdes på engelsk.

Photo: Saara Salmi