Om Yarnfreak

Velkommen i mit farverige univers

På hylderne hos yarnfreak.dk finder du søde og sjove mønstre, fede farver og selvfølgelig selve opskrifterne, der piller godt og grundigt ved ”plejer” inden for hæklegenren. Hækling er nemlig meget andet end gulnede mellemlægsservietter!

MIn mission med Yarnfreak er at forene moderne æstetik, smukt håndværk og lækre materialer. Gerne tilsat et strejf af humor. Nysgerrig af natur kommer jeg vidt omkring i min søgen efter nye og gerne lidt kuriøse ting til butikken, og der er hele tiden nyt på hylderne.

Yarnfreak er både en webshop og en fysisk butik beliggende i Inger slevs Plads 2, i hjertet af Aarhus. Her møder dig mig, Camilla, der står bag Yarnfreak - og der er altid kaffe på kanden!

Ønsker du at lære at hækle eller blot at blive inspireret til at prøve nye teknikker, så hold øje med de workshops der bliver afholdt i butikken i Aarhus. Workshops forløber over 3 timer, en hverdagsaften eller en weekendeftermiddag. Kan du samle 4-8 veninder, er I også velkomne til at kontakte mig (camilla (at) yarnfreak.dk) for et skræddersyet arrangement.

Velkommen i min butik – og god shoppelyst!

//Camilla