Lutter Løkker 2

Lutter Løkker 2, smuk bog af Jeanette Bøgelund Bentzen med opskrifter på 17 hæklede modeller til baby og børn. Lutter Løkker 2, smuk bog af Jeanette Bøgelund Bentzen med opskrifter på 17 hæklede modeller til baby og børn. Lutter Løkker 2, smuk bog af Jeanette Bøgelund Bentzen med opskrifter på 17 hæklede modeller til baby og børn. Lutter Løkker 2, smuk bog af Jeanette Bøgelund Bentzen med opskrifter på 17 hæklede modeller til baby og børn. Lutter Løkker 2, smuk bog af Jeanette Bøgelund Bentzen med opskrifter på 17 hæklede modeller til baby og børn. Lutter Løkker 2, smuk bog af Jeanette Bøgelund Bentzen med opskrifter på 17 hæklede modeller til baby og børn. Lutter Løkker 2, smuk bog af Jeanette Bøgelund Bentzen med opskrifter på 17 hæklede modeller til baby og børn. Lutter Løkker 2, smuk bog af Jeanette Bøgelund Bentzen med opskrifter på 17 hæklede modeller til baby og børn.
Pris:
239,00 kr.

Lutter Løkker 2, Jeanette Bøgelund Bentzens efterfølger til bestselleren Lutter Løkker, er nutidig og nytænkt hæklet beklædning til baby, børn og voksne.

Den smukke booklet rummer indeholder opskrifter på 17 forskellige modeller til baby og børn op til seks år samt enkelte voksenmodeller.