Den store bog om tunesisk hækling

Køb bogen Den store bog om tunesisk hækling af Pernille Cordes hos Yarnfreak.dk Køb bogen Den store bog om tunesisk hækling af Pernille Cordes hos Yarnfreak.dk Køb bogen Den store bog om tunesisk hækling af Pernille Cordes hos Yarnfreak.dk Køb bogen Den store bog om tunesisk hækling af Pernille Cordes hos Yarnfreak.dk Køb bogen Den store bog om tunesisk hækling af Pernille Cordes hos Yarnfreak.dk Køb bogen Den store bog om tunesisk hækling af Pernille Cordes hos Yarnfreak.dk Køb bogen Den store bog om tunesisk hækling af Pernille Cordes hos Yarnfreak.dk
Pris:
350,00 kr.

Pernille Cordes har med denne bog lavet en efterfølger til succesen Tunesisk hækling. I Den Store Bog om Tunesisk hækling præsenteres 30 nye stilfulde hækleopskrifter med nye designs og nye spændende grafiske mønstre.

Bogen er inddelt i tre, hvoraf første del indeholder 30 nye opskrifter på alt fra jakker, sweatre, huer, vanter, tørklæder og sjal. Hertil er der opskrifter til børnetøj, babytilbehør og også nye boligdesigns.

Bogens anden del består af en trin-for-trin-guide til alle basisteknikker indenfor tunesisk hækling blandt andet 15 forskellige basismasker, hækling med farver, rundhækling og hækling af beklædning. 

Bogens tredje del er et mønsterbibliotek med 30 forskellige mønstre som for eksempel flotte strukturer, lace-mønstre og tofarvede mønstre.